Rundvisning

for kommende elever og deres forældre

Kunne du tænke dig at besøge Randers Statsskole? Så vil vi gerne invitere dig og dine forældre indenfor! 

Der er meget, der ikke er helt som det plejer at være i denne tid. Fx ville vi gerne have åbnet hele skolen onsdag den 13. januar til det årlige åbent hus-arrangement med mulighed for at høre om STX og hverdagen på Randers Statsskole, møde elever, lærere, studievejledere og ledelse og ikke mindst mærke den fine stemning på en dejlig skole på sådan en aften. 

Virtuelt åbent hus

Nu gør vi det så på en anden måde. Onsdag den 13. januar kl. 19 inviterer vi jer ’virtuelt’ indenfor bag skolens mure via en video på vores hjemmeside, Instagram og Facebook, ligesom I får mulighed for at stille – og få besvaret - spørgsmål om gymnasiet, studieretningerne, mulighederne, traditionerne, fornyelserne, historierne, fordybelsen og fællesskabet. 

Rundvisning på skolen 

Men skolen ligger jo trods alt fortsat, hvor den plejer, og vi viser den meget gerne fysisk frem, selv om den i sagens natur ikke er fyldt med elever og den sædvanlige aktivitet. Ønsker du og dine forældre en rundvisning på skolen med mulighed for en samtale med en studievejleder/ledelsesrepræsentant, skal I blot tilmelde jer her på siden via https://randersstatsskole.safeticket.dk/, og I vil så modtage en bekræftelse i jeres mailboks. Vi håber, at mange vil benytte sig af muligheden!  

Da vi naturligvis overholder de gældende restriktioner, foregår rundvisningen i meget små grupper (max fem personer) og med mundbind, håndsprit og afstand. Heldigvis har vi højt til loftet! 

Du søger om optagelse på Randers Statsskole via www.optagelse.dk.


Højt til loftet