Musikfestival 28/10

for udskolingselever

Randers Statsskole inviterer byens udskolingselever og deres musiklærere til at deltage i Randers Statsskoles Musikfestival, der finder sted den 28/10 2021 fra kl. 16:00-19:30.

Festivalen er et arrangement, der foregår sammen med gymnasieelever fra Statsskolen. Formålet er, at vi, med en bred vifte af forskellige musikindslag, skaber et fællesskab og deler glæden ved musikken på tværs af skolerne og årgangene.

Skolens idrætshal omdannes til festivalplads, og vi laver små madboder og hyggelige loungesteder. Randers Statsskole sørger for instrumenter, lyd og lys, men hvis I har særlige instrumenter, må disse medbringes. Elever der vil medbringe egen guitar/bas er selvfølgelig også velkomne til det.

Hvem kan optræde?

Hvis I har frivillige bands/sammenspilshold, så fortæl dem endelig om muligheden for at optræde. I skal tilmelde bands/musikhold senest fredag d. 15. oktober 2021 kl. 12.00. Vi har brug for følgende informationer om bands/musikhold:

- NAVN PÅ BAND/MUSIKHOLD

- ANTAL PERSONER I ALT

- TITEL/KUNSTNER PÅ NUMRE DER SPILLES

- INSTRUMENTOVERSIGT

- CA. VARIGHED PÅ OPTRÆDEN

Musiklærere kan tilmelde deres hold til musiklærer Mia Fabricius på fa@randersstatsskole.dk.
Spørgsmål og lignende kan også stilles til Mia – telefonnr. er 2777 1439.

Vi har lavet følgende program:

• Kl. 16.00-16.45: Fællesopstart - opvarmning og korsang for alle (alle skoler har hjemmefra sunget et korarrangement igennem – nummeret skal man ikke kunne perfekt, ej heller er det et krav, at man har sunget stemmerne hver for sig. I vil modtage selve arrangementet pr. mail)
  • Kl. 16.45-17.00: Dørene åbner for venner, forældre og søskende – arrangementet er gratis. Der sælges sodavand/kaffe/the, snacks m.m.
  • Kl. 17-19.15: Musikken afvikles – der opsættes to scener så der hele tiden er et flow.
  • Kl. 19.15-19.30: Det fælles kornummer fyres af for gæsterne i hallen, herefter tak for i aften!