Scienceklubben

tilbud 2018/2019

Randers Statsskoles Scienceklub tilbyder spændende aktiviteter for elever med særlig interesse for fysik og teknologi. Du skal have både evner og vilje til at arbejde i dybden med emner inden for fysik og teknologi. Der forudsættes et solidt fagligt standpunkt og et stort engagement. Til gengæld tilbyder vi spændende, faglige aktiviteter samt sociale fællesoplevelser på tværs af klasserne.

I efteråret 2018 vil vi arbejde med 3D-print, lasercut og programmering af en Arduino, som er en mikrocomputer, der kan bruges til at styre, måle og kommunikere. Vi tager også på ekskursion til Navitas, hvor vi skal afbalancere en undervandsrobot og løse en mission i Aarhus havn.

I foråret 2019 vil vi anvende Arduinoen til at bygge en satellit, og I har mulighed for at deltage i den landsdækkende satellitkonkurrencen CanSat - se link her.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser på science holdet, og der er mødepligt til alle eftermiddage i efteråret. Derfor afholder vi også en introduktionseftermiddag, så I kan se om det er noget for jer.  Du skal tilmelde dig senest den 17/9-2018 ved at skrive til lektor Thomas Tyrre Pedersen i Lectio.

Program for efterår 2018 - hver gang kl. 15:10 – 16:30

Tirsdag d. 11/9: Introarrangement for 2.g´ere

Torsdag d. 13/9: Introarrangement for 1.g´ere

Torsdag d. 20/9: Arduino Workshop