ATU-elever

Akademiet for talentfulde unge

Torsdag den 9/1 modtog fire af Randers Statsskoles dygtige ATU -elever deres diplom som et bevis på, at de har gennemført Diplomforløbet på Akademiet for Talentfulde Unge. Det faglige fokus på ATU retter sig mod den akademiske analyse og videnskabelse, men afgrænser sig ikke til de akademiske videnskabelige uddannelser. Undervisningen tilrettelægges i samarbejde med Aarhus Universitet, VIA University College, Danmarks Medie-og Journalisthøjskole og en lang række videnbaserede virksomheder. Et stort tillykke til jer alle 4; Andrea Niewald de Place (3x), Sofie Sass Vedersø Larsen (3a), Ida-Marie Guldager Troelsen (3a) og Anna Lejel (3a). Vi håber og tror, at I får stor glæde af jeres Diplomforløb på ATU i jeres fortsatte uddannelse på Randers Statsskole, og jeres efterfølgende videregående uddannelse.