Forfatterværksted

- til dig med en forfatter i maven

Forfatterværksted på Randers Statsskole

Går du rundt med en forfatter i maven? Har du skrivebordsskuffen fuld af noveller, romanstumper og digte – eller kunne du bare godt tænke dig at komme i gang med at skrive?

Så er Forfatterværkstedet på Randers Statsskole måske noget for dig.

At skrive handler ikke bare om talent og evnen til at få en god idé. Det handler også om tekniske og sproglige færdigheder, og ligesom en sanger eller kunstmaler kan blive bedre ved at øve sig og få vejledning, kan du også blive en bedre skribent ved at få skrivetræning. Forfatterværkstedet er en sådan form for skrivetræning, hvor du gennem øvelser i kreativ skrivning får mulighed for at forbedre dit arbejde med at skrive fiktive tekster. Undervejs får vi også besøg af en forfatter, og tager ud af huset for at møde forfattere in spe samt forlagsudgivere – sammen med ordglade og skrivelystne elever fra mange forskellige klasser og årgange på Randers Statsskole.

Forudsætninger: Ingen! Ud over lysten til at skrive og blive bedre til det.

Tilmeld dig med en mail på Lectio til Astrid Wierzba eller sig det til din dansklærer.