Kom med til musical

Køb din billet her

Torsdag den 15/11 og fredag den 16/11 2018 opfører Randers Statsskole High School Musical On Stage.

KØB DIN BILLET HER.

Kernen i musicalen er fortællingen om sportsdrengen Troy og superhjernen og dydsmønstret Gabriella. De forelsker sig i hinanden, men har svært ved at få deres respektive venners accept af den anden. Troy vakler mellem identiteten som skolens bedste basketballspiller og rollen som følsom sanger. Da Gabriella får Troy overtalt til, at de sammen skal stille op til audition til skolens musical, bliver de udfordret af tvillingerne Sharpay og Ryan, som ikke er i tvivl om, at de er som født til hovedrollerne.

Tradition for musicals

High School Musical On Stage er den sjette i rækken af store musicals, som Randers Statsskole har opført siden 2013. Efter Cabaret, South Pacific, West Side Story og Grease fulgte sidste år Shakespeares En skærsommernatsdrøm, hvor Sigurd Barretts musik - latinamerikansk salsa, popballader, Big Band swing, rock, rap og tango bragte nyt liv ind i Shakespeares drømmeunivers.

I forbindelse med sidste års musical skrev anmelder ved Randers Amtsavis, Monica Papazu, i sin omtale af opsætningen: ”Statsskolens opførelse bragte på en så lykkelig måde munterheden frem. Det var spændende, underholdende og velspillet. Sigurd Barretts medrivende musik understregede vitaliteten og fornemmelsen af leg og glæde, og orkestrets præstation var imponerende. Alle disse elever, som går i skole hver dag og forbereder sig for de forskellige fag, havde fuldstændig tilegnet sig rollerne, lært sangene, lært orkesterpartiet, indstuderet deres bevægelser. De levede på scenen!”.

Nu får de talentfulde elever, nye som gamle, så muligheden for endnu engang at arbejde sig ind i et kunstnerisk univers af leg, glæde og fællesskab, og publikum mulighed for at se resultatet til premieren den 15. november og såmænd også dagen efter! Velkommen!