Ord fra rektor

- velkommen til et nyt skoleår

Så er et nyt skoleår startet, og vi har glædet os til at byde både nye og gamle elever velkommen til Randers Statsskole efter en sommer, der vejrmæssigt ikke har imponeret nogen i år!
10 nye grundforløbshold er nu i gang med at lære skolen og hinanden at kende. Der er meget på programmet allerede de første måneder af skoleåret.
I august holder vi den årlige sportsdag for 1g eleverne med efterfølgende fællesspisning og fest om aftenen. I september skal 3g  på studietur til udlandet samtidig med, at 2g har AT-forløb i innovation, og 1g bliver introduceret til studieretningerne og bliver screenet i matematik.
Når grundforløbet slutter i oktober, skal 1g på introtur til Fjerritslev i deres nye studieretningsklasser, som varer resten af gymnasietiden.
Med ønsket om en god skolestart, ønskes alle rigtig god arbejds- og lærelyst.
Lone Andersen