1.- og 2.g

- yderligere genåbning

Information om yderligere genåbning af Randers Statsskole.

Ifølge Regeringens nyeste retningslinjer for genåbning af skoler, fase 2, må 1g og 2g komme tilbage i skole fra den 27. maj. På Randers Statsskole vil genåbningen for 1g og 2g foregå på følgende måde: 

I den kommende uge (22) fra den 25.-29. maj afholdes som tidligere udmeldt virtuel skriftlig prøvetræning/årsprøver. Desuden vil 1g og 2g komme ind på skolen til en slags ”social lektion”, inden undervisningen på skolen starter igen efter pinse. 

Efter pinse – fra den 2. juni til den 12. juni – skal 1g og 2g møde på skolen efter en nærmere bestemt plan, hvor der skelnes mellem formiddags- og eftermiddagsundervisning: 

Lektion 

1g 

2g 

Undervisning på skolen 

Virtuel undervisning 

Undervisning på skolen 

Virtuel undervisning 

pause 

1g tager hjem 

2g tager i skole 

Virtuel undervisning 

Undervisning på skolen 

Virtuel undervisning 

Undervisning på skolen

I de sidste to uger af skoleåret (uge 25 og 26) vil der blive afholdt mundtlig prøvetræning med fysisk fremmøde på skolen. 

Eleverne vil modtage særskilt specifik information om de nævnte aktiviteter primo uge 22. Lokalefordeling mv. vil naturligvis fremgå af Lectio, når skemaet er færdiglagt i løbet af næste uge. 

Planen for 1g og 2g’s tilbagevenden på skolen vil naturligvis ske under hensyn til Sundhedsstyrelsens retningslinjer for forebyggelse af smittespredning. 

Med venlig hilsen 

Lone Andersen, rektor
Randers Statsskole, 22. maj 2020

 


Højt til loftet