Ord fra rektor

- et travlt efterår

Det nye tre måneders grundforløb er afsluttet, og alle vores 1.g elever er nu startet på deres studieretningsforløb. Vi glæder os blandt over, at vi har fået oprettet en hel musikstudieretning i 1.g! Som opstart på studieretningerne har alle klasserne været på en meget vellykket introtur til Idrætscenter Jammerbugten i Fjerritslev.

Perioden frem mod jul byder desuden på helt specielle oplevelser, så som vælgermøde inden kommunalvalget den 21. november, en koncert i vores festsal den 22. november med DR Big Band, som hedder "Stemmer fra Vestindien". Koncerten holdes på Randers Statsskole i anledning af 100-året for salget af De Vestindiske Øer. Det viser sig nemlig, at opførelsen af denne skoles smukke Hack Kampmann bygning delvist blev finansieret af statens indtægter i forbindelse med salget af øerne i 1917.

I november opsættes desuden vores årlige skolemusical, som i år bliver Shakespeares "En skærsommernats drøm". Vi glæder os allerede til at se resultatet af de mange timers øvning, hvor eleverne typisk bruger al deres fritid i perioden op til premieren.

Vi glæder os i det hele taget over alle de aktiviteter, skolen byder på for både elever og ansatte i det daglige, hvor elevernes læring og uddannelse jo hele tiden er omdrejningspunktet.

Lone Andersen