Ord fra rektor

Aktiviteter og travlhed

Efter et meget velbesøgt åbent hus i januar, hvor vores elever sammen med personalet har ydet en stor indsats for at informere om stx-uddannelsen på Randers Statsskole, begynder vi nu så småt at ane forårets komme. 3.g får travlt med deres SRP (studieretningsprojekt) og terminsprøver. 2.g går i gang med SRO (studieretningsopgaven), og der er valgfagsorientering for både 1.g og 2.g om de fag man kan vælge i det kommende skoleår.

Frem mod vinterferien byder skolelivet for vores kære elever desuden på fredagscafé forud for årsfesten samt vores store årsfest den 31. januar i Arena Randers, hvor 3.g eleverne møder op i galla og danser lanciers m.v.

Årsfesten er - sammen med dimissionen - et af skoleårets højdepunkter. Lørdag den 1. februar holder vi åbent hus igen - denne gang primært for efterskoleelever og deres forældre. Jeg vil gerne opfordre alle interesserede til at kontakte os for et besøg og/eller en rundvisning, hvis man ikke har mulighed for at komme til åbent hus. Vi stiller altid op for at fortælle om vores uddannelse og viser rundt på gymnasiet.

I februar holder vi et stort idrætsevent på hele skolen, og vores festudvalg afholder en fredag-sidrætscafé. Ja, der er nok at gøre når man enten går i skole eller arbejder på Randers Statsskole. Se billeder fra alle vores arrangementer og aktiviteter på skolens hjemmeside.

Lone Andersen, rektor