Ord fra rektor

- efterår på Staten

Bladene på træerne er begyndt at skifte farve, og efteråret har meldt sin ankomst. Efteråret på Randers Statsskole er blandt andet lig med studieture for 3.g, AT-forløb for 2.g og studieretningsintro for 1.g.

Perioden frem mod jul byder desuden på helt specielle oplevelser, så som en koncert i vores festsal den 22. november med DR Big Band, der hedder "Stemmer fra Vestindien". Koncerten holdes på Randers Statsskole i anledning af 100 året for salget af de dansk vestindiske øer. Det viser sig nemlig, at opførelsen af denne smukke Hack Kampmann bygning delvist blev finansieret af statens indtægter i forbindelse med salget af øerne i 1917.

I november opsættes desuden vores årlige skolemusical, som i år bliver Shakespeare's "En skærsommernats drøm". Vi glæder os allerede til at se resultatet af de mange timers øvning, hvor eleverne typisk bruger al deres fritid i perioden op til premieren.

Vi glæder os i det hele taget over alle de aktiviteter skolen byder på for både elever og ansatte i det daglige, hvor elevernes læring og uddannelse jo hele tiden er omdrejningspunktet.

Lone Andersen