ORD FRA REKTOR

Genåbning fase 2

Vi er i gang med at planlægge såkaldte "hue-begivenheder" den 22. juni, hvor pårørende (dog max 4 personer pr. student) inviteres til at komme og fejre studenterne på bestemte områder og tidsrum på skolen. Her vil vi overrække de sidste karakterer til studenterne sammen med en lille gave fra skolen. Vi sender snarest mere information ud om denne begivenhed.
Det er i det hele taget en tid, hvor vi planlægger nærmest dag for dag. Alle hænger i - både elever og medarbejdere, og jeg er imponeret over, hvor flot alle håndterer denne underlige og ukendte situation. Ifølge Regeringens nyeste retningslinjer for genåbning af skoler, fase 2, må 1g og 2g komme tilbage i skole fra den 27. maj. Se nyheden omkring yderligere åbning af skolen for 1.- og 2.g-eleverne her. 
Omkring den 10. juni kan vi forhåbentlig sige noget om, hvordan årets dimission vil komme til at foregå. Grundet Covid-19 vil den ikke komme til at foregå som den plejer, da vi ikke må samles for mange på skolen. Derfor er vi desværre også nødt til at meddele alle jubilarer, at de desværre ikke kan deltage i år. 
Jeg vender snarest tilbage med nyt om skoleårets afslutning på Randers Statsskole og sender i mellemtiden en stor hilsen og mange tanker til alle vores hårdtarbejdende og hjemmearbejdende elever og medarbejdere.

Mange hilsener
Lone, rektor
 
 
 
Højt til loftet