Ord fra rektor

Så er det blevet efterår!

Grundforløbet for vores nye 1g elever er ved at nå sin afslutning med de obligatoriske prøver i naturvidenskabeligt grundforløb (NV) og almen sprogforståelse (AP). De nye studieretningerne er dannet og starter op med nye skemaer her i november.

Skoleårets første gymnasiefest - fodboldfesten - er blevet afholdt med stor succes, og efterårsferien var vist en tiltrængt pause for både elever og personale til at få samlet energi til de travle par måneder frem mod jul. 3g eleverne har valgt emne til deres studieretningsprojekt, som skal skrives i de to sidste uger op til jul, og lige om lidt går vejledningen i gang.

Vi har hen over efteråret også mange brobygningsbesøg fra grundskolerne og Randers Realskole. Vi nyder alle besøg, og gør et stort arbejde ud af at vise skolehverdagen på Randers Statsskole. Det er vigtigt at være klædt så godt på som muligt, når man skal vælge ungdomsuddannelse efter 9. eller 10. klasse.

Hvis nogen skulle undre sig over den "mærkeligt udseende" dør, som i øjeblikket er sat op i Vestporten ud mod skolegården, så er det blot fordi vi er ved at få lavet en ny flot port, som dog lader vente på sig. Den midlertidige dør er sat op for at holde lidt på varmen.

Vi ser desuden frem mod november, hvor vi afholder musical i skolens hal. I år har vi glæden af at opføre til High School Musical ON STAGE torsdag og fredag den 15. og 16. november kl. 19.30. Billetter kan købes på randersstatsskole.safeticket.dk. Billetten koster 30 kr.

Med ønsket om et godt og lærerigt efterår frem mod julen 2018,

Lone Andersen