Ord fra rektor

Travlhed på Staten

Nu varer det ikke længe inden årets studenter hopper op i hestevognen og kører til Niels Ebbesen på torvet ved rådhuset nede i byen.

Snart er de klar til at gøre som mange generationer før dem: tage en videregående uddannelse og blive dygtige medborgere i forskellige dele af samfundet.

Vi glæder os til eksamensperioden, hvor alle er ekstra spændte og koncentrerede, og vi ser også frem til årets dimission, som i år holdes fredag den 29. juni. Her vil vi atter fejre, at vores 3.g årgang har bestået deres studentereksamen og nu er klar til at drage videre herfra ud i verden.

Vi kan også i denne tid glæde os over en stor elevsøgning til næste skoleår. Torsdag den 9. august starter nemlig ca. 315 nye håbefulde gymnasieelever i 1.g, og vi ser frem til at møde dem og deres forældre allerede her i juni måned til informationsmøder. Der er sendt separate invitationer ud til disse møder.

De næste par uger bliver der lidt stille på skolen, idet 3.g jo nu har læseferie og derfor som regel kun er på skolen til  eksamen. 1.g og 2.g har stadig travlt med undervisning og AT årsprøver. De har sidste undervisningsdag fredag den 1. juni, hvorefter deres eksamensperiode går i gang.

Med ønsket om god arbejds,- læse, - og eksamenslyst - og ikke mindst et fortsat dejligt og solrigt forår.

Lone Andersen, rektor