Legally Blonde

Invitation til grundskoler

Efter en ufrivillig Corona-pause kan vi endelig igen lave musical! Og vi kan igen invitere 8.-9. klassetrin til at overvære generalprøven. Denne gang opfører vi Legally Blonde!

Komik og kærlighed

I musicalen ”Legally Blonde” mødes to forskellige universer - et pink univers med fokus på mode, fest og kærlighed, og et seriøst og navyblåt advokatmiljø, hvor man skal have spidse albuer for at blive til noget. Hovedpersonen, Elle Woods, forener disse to universer, fordi hun beslutter sig for at vinde sin ekskæreste, Warner, tilbage ved at følge efter ham, da han forlader hende for at skabe sig en karriere som jurist. Imod alle odds kommer hun ind på jurastudiet på Harvard, og det udvikler sig anderledes end både Elle og hendes omgivelser forventer. Historien fortælles gennem musik, sang, skuespil og dans af de mange medvirkende elever, og der er både komik og kærlighed i luften.

Tilmelding for grundskoler

Tilmelding til generalprøver onsdag den 24. november 2021 kl. 12-14 eller torsdag den 25. november kl. 9.30-11.30 skal ske til gymnasiesekretær Lise-Lotte Hjermitslev på: ll@randersstatsskole.dk eller på direkte tlf. 8710 4246 senest fredag den 9. november 2021.

Det bliver muligt at købe billetter til de ordinære forestillinger via skolens Safeticket. Mere information om dette følger snarest.

Venlig hilsen Randers Statsskoles musical-ensemble og Lone Andersen, rektor