Søg optagelse

Bliv elev på Staten

På stx har alle elever både sprogfag, naturvidenskabelige - og samfundsvidenskabelige fag, kunstneriske fag og idræt. Uddannelsen skal give dig viden og almendannelse, og den faglige bredde og fagenes indhold betyder, at du får et udgangspunkt for at kunne forholde dig kritisk og konstruktivt til den verden, der omgiver dig - natur, miljø, medmennesker, historie og samfund - og til din egen plads i den! En stx-uddannelse er også en forberedelse til en videregående uddannelse. Den er derfor målrettet dig, der drømmer om at læse videre efter gymnasiet.

Book en rundvisning
Ønsker du og dine forældre en rundvisning på skolen med mulighed for en samtale med en studievejleder/ledelsesrepræsentant, skal I blot tilmelde jer her på siden via https://randersstatsskole.safeticket.dk/, og I vil så modtage en bekræftelse i jeres mailboks. Vi håber, at mange vil benytte sig af muligheden!

Da vi naturligvis overholder de gældende restriktioner, foregår rundvisningen i meget små grupper (max fem personer) og med mundbind, håndsprit og afstand. Heldigvis har vi højt til loftet!

Ansøgningsfrist
Du skal senest den 1. marts 2021 søge om optagelse på optagelse.dk.

Se mere om optagelseskravene her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Randers Statsskole.