Ungdomskort

- transport til og fra skolen

Ungdomskort giver dig rabat på offentlig transport mellem din skole og din bopæl.

Med et Ungdomskort kan du rejse billigt mellem din bopæl og dit uddannelsessted samt i det takstområde/den zonegruppe, du bor i, hvis du er elev på en ungdomsuddannelse. Ungdomskort giver dig også mulighed for at rejse i rundt i Danmark til nedsat pris.

Ud over at kunne rejse ubegrænset mellem din bopæl og dit uddannelsessted, er der også mange andre fordele med et Ungdomskort:

• Du kan rejse ubegrænset i hele det takstområde/zonegruppe du bor i.
  • Du kan rejse i andre takstområder/zonegrupper til børnetakst, der hos de fleste trafikselskaber er cirka halv pris af en voksenbillet.
  • Rejs på tværs af takstområder/zonegrupper med bus til børnetakst, der hos de fleste trafikselskaber er cirka halv pris af en voksenbillet.
  • Du kan rejse på tværs af takstområder/zonegrupper med tog og få rabat på togbilletter i hele landet (hos DSB og Arriva).
  • Du kan få rabat på rejser på tværs af landet med fjernbusserne.

Her kan du prøve at indtaste din adresse og skolens adresse, Rådmands Boulevard 20, 8900 Randers, og se din rejserute samt kort over, hvor du kan rejse frit med dit Ungdomskort.

Den aktuelle pris på et Ungdomskort: Pris: 12,25 kr. pr. gyldighedsdag.
Priseksempel: 30 dage (30 * 12,25) = 367,50 kr.

Du søger Ungdomskort her, hvor du skal logge på med dit Nem-ID.