åbent hus 2019

- og orienteringsaften på Randers Statsskole

Onsdag den 16. januar 2019 kl. 19.00

Randers Statsskole inviterer kommende elever, forældre, søskende og alle andre interesserede til åbent hus og orienteringsaften onsdag den 16. januar 2019 kl. 19.00.

Aftenen begynder i skolens multihal, hvor vi i ord, billeder og musik fortæller om det almene gymnasium og om skolehverdagen på Randers Statsskole, og hvor skolens musicalensemble viser scener fra efterårets musical, ”High School Musical on Stage”.

Bagefter fortsætter programmet på skolen, hvor man kan møde elever, lærere, studievejledere og ledelse. På gangene er der musik og skuespil, og i lokalerne introducerer elever og lærere til fag og studieretninger, og der er mulighed for at overvære undervisning - og selv være med.

“Det er også en rigtig god idé at besøge festsalen på 1. sal - både fordi den i sig selv er noget særligt, men også fordi elever, studievejledere og ledelse her svarer på spørgsmål om hverdagen i gymnasiet, grundforløb, studieretninger og valgfag”, fortæller rektor Lone Andersen.  “Her har vi også indrettet et café-hjørne med mulighed for samtale og vejledning - eller bare en kop kaffe”.

Hele aftenen er der et væld af engagerede elever, der kan hjælpe med at finde vej på skolen. “Kig efter vores elever i t-shirts med kongekrone”, siger rektor Lone Andersen og slutter: “Vi glæder os rigtig meget til at tage imod alle besøgende til en forhåbentlig informativ aften, hvor alle besøgende får et indblik i uddannelsen til studentereksamen og hverdagen på Randers Statsskole”.

Velkommen til en smuk og historisk skole, hvor der er højt til loftet i mere end én forstand, og hvor der gemmer sig et moderne gymnasium bag de gule mure og den store port.

Praktisk vedr. parkering: Der er parkering omkring skolen og i de omkringliggende gader. Kom i god tid. Bybus nr. 6 går lige til døren.