ord fra rektor

Forår på RS

Nu nærmer årets første forårsmåned sig, og dermed også de forestående terminsprøver.

Der er desuden kortur til Sønderjylland for de af vores elever, der er med i skolens kor, og vores science-talenter skal på studietur til Sorø.

Vores 2.g elever skal i gang med deres SRO (større skriftlige opgave), og 3.g klasserne er i gang med årets opgave i almen studieforberedelse (AT).

Vi er således begyndt at varme op til de årlige skriftlige og mundtlige eksaminer i maj og juni.

Samtidig med, at vi har besøg af en masse søde brobyggere - og sikkert kommende elever - fra grundskolen, modtager vi løbende ansøgninger til optagelse i 1.g på Randers Statsskole med start august 2018. Vi er derfor også i fuld gang med at planlægge det kommende skoleår for vores nye 1.g elever.

I april skal alle ansatte på skolen på pædagogiske dage, hvor vi denne gang skal arbejde med bl.a. almen dannelse i gymnasiet.

Vi skal arbejde med spørgsmål som "hvad er dannelse i en gymnasial sammenhæng i dag?" Og "hvilken rolle spiller lærerne og undervisningen?" samt "hvad betyder det individuelle og fællesskabet for dannelse?" Vi går således et travlt og spændende og lærerigt forår i møde.

Lone Andersen