Hvad vil du gerne vide noget om? Hvad kan man på Verdenslinjen? Søg for eksempel på Studieretninger Hvad leder du efter? Tast dit søgeord her

Mandag den 24. juni til onsdag den 26. juni – fejring og ’hue-zoner’

Mandag den 24. juni springer den første student ud, og i løbet af mandag, tirsdag og onsdag bliver I alle studenter. Vi ved, at jeres forældre og andre familiemedlemmer gerne vil være til stede den dag, I bliver studenter. Derfor pynter vi op i skolegården og i kantinen/botanisk have, hvor alle er velkomne, og hvor I så ’får huen på’. Der er til gengæld ikke adgang på gangene foran eksamenslokalerne for forældre, andre familiemedlemmer og elever, der ikke skal til eksamen. Vi håber, at I har forståelse for, at vi skal sikre, at de elever, der stadig er til eksamen, får den fornødne ro.

Særligt program for onsdag den 26. juni – fotografering, dans og middag

Onsdag den 26. juni er sidste eksamensdag, og i løbet af dagen bliver de sidste af jer studenter. Det skal vi naturligvis fejre. Først skal der tages studenterbilleder i skolegården, derefter går turen med musik og hestevogn til Rådhuspladsen med dans om Niels Ebbesen, og om aftenen er der studentermiddag i skolens hal.

Fotografering (kl. 15.10 og 15.30)

Festlighederne begynder med fælles fotografering i skolegården efter følgende plan:

Kl. 15.10: 3.a, 3.b, 3.d, 3.e

Kl. 15.30: 3.u, 3.w, 3.x, 3.z

Dans om Niels Ebbesen (ca. kl. 16.15)

Når fotograferingen er slut, går I – anført af orkester og hestevogn – i optog til Rådhustorvet. Undervejs er der fællessang og ved Niels Ebbesens statue danses folkedans.

Middag og underholdning (kl. 18.30)

Aftenarrangementet begynder kl. 18.30 traditionen tro i Botanisk have med velkomstdrink, hvor rektor lykønsker og byder velkommen. Herefter er der tre-retters middag i hallen, hvor der er dækket bord til hver klasse og deres lærere. Undervejs er der underholdende indslag! Hvis vejret er godt, er der er også mulighed for lancier og/eller hygge i skolegården. Vi lukker og slukker kl. 23.00.

Tilmelding og betaling

Onsdagens arrangement koster 275 kroner. Beløbet dækker nogle af udgifterne til 3-retters-middag, leje af service, oprydning og musik.

Billetten køber du via GymElev senest onsdag den 12. juni kl. 12.