Hvad vil du gerne vide noget om? Søg her og find det, du leder efter Søg for eksempel på Studieretninger Hvad leder du efter? Tast dit søgeord her

Kære alle grundskoler i Randers Kommune

I inviteres hermed til ”Støj på Staten” – en musikfestival på Randers Statsskole. Festivalen bliver afholdt torsdag d. 27. oktober 2022 kl. 17.30 –21.00.

Vi arrangerede for første gang ’festival’ sidste år, og det var en stor succes.
Både Randers Lilleskole, C La Cour, Forberedelsen og Randers Realskole deltog med musikhold, men flere øvrige skoler deltog blot som publikum.
Aftenens optrædende er netop musikhold fra forskellige grundskoler, og vores egne – både elever, der har musik på C-niveau, men også A-niveau, samt skolens frivillige
band. Vi afvikler musik på to scener, så der er et godt flow, og skolens hal vil ose af festivalstemning. Har man ikke et musikhold, er der også mulighed for, at fx en 8. klasse kan deltage som publikum.

Arrangementet er naturligvis alkoholfrit. Man kan købe aftensmad fra Gadens Gourmet til 20 kr. pr. portion – der er et udvalg af sandwich, pastasalater m.m., og der er desuden
en elevbemandet kiosk med snacks.

Tilmelding til Mia Kim Fabricius på fa@randersstatsskole.dk eller på telefon 2777 1439.