Hvad vil du gerne vide noget om? Søg her og find det, du leder efter Søg for eksempel på Studieretninger Hvad leder du efter? Tast dit søgeord her

Det er med meget stor glæde, at vi i dag, den 1. april, kan byde velkommen til vores nye vicerektor på Randers Statsskole, Lise Bitsch Holm.
Lise er blevet valgt som vicerektor efter et ansættelsesforløb blandt et større antal velkvalificerede kandidater.

Lise kommer fra stillingen som uddannelseschef på gymnasiet og kender derfor Randers Statsskole særdeles godt. I de 26 år, Lise har været på gymnasiet, har hun dels været uddannelsesleder, inspektor, studievejleder og lektor i dansk og tysk

I sin nye stilling som vicerektor kommer Lise til at overtage nye ansvarsområder, men fortsætter med at have både ekstern og intern kommunikation som et betydeligt arbejdsfelt. På denne måde kommer gymnasiet også fremadrettet til at nyde godt af Lises kompetente indsigt og ordentlighed, der altid har præget hendes tilgang til elever og personale på gymnasiet.

Lise-scaled-aspect-ratio-318-318