Hvad vil du gerne vide noget om? Søg her og find det, du leder efter Søg for eksempel på Studieretninger Hvad leder du efter? Tast dit søgeord her

Mandag den 20. juni springer den første student ud, og i løbet af mandag, tirsdag og onsdag følger alle studenter. Der er pyntet op i skolegården og i kantinen/Botanisk Have, hvor alle er velkomne, og hvor eleverne “får huen på”. Der er ikke adgang på gangene foran eksamenslokalerne for forældre, andre familiemedlemmer og elever, der ikke skal til eksamen. Vi håber, at I har forståelse for, at vi skal sikre, at de elever, der stadig er til eksamen, får den fornødne ro.

Særligt for onsdag den 22. juni – studenterdans- og fest
Når de sidste studenter er sprunget ud, bliver der taget billeder, hvorefter eleverne forlader skolen og går i optog med musik og hestevogn til Rådhuspladsen med dans om Niels Ebbesen. Der danses om Niels Ebbesens statue klokken cirka 16.15.  Om aftenen er der studentermiddag i skolens hal. Tilmelding til festen foregår via randersstatsskole.safeticket.dk. Billetten skal købes inden den 15/6 klokken 12.00. Studentermiddagen begynder klokken 18.30 og slutter klokken 23.00.

Særligt for fredag den 24. juni – dimissionsdagen
Skolen dimitterer årets studenter ved dimissionen, som begynder klokken 9.30. Dimissionen er for studenter, forældre, ansatte og jubilarer og foregår i skolegården. Når dimissionen er forbi, tager klassernes lærere afsked med elever og forældre ude i lokalerne. (Lokaleoversigt vil fremgå på dagen).

Særligt om vejret
Hvis vejret er meget dårligt, foregår dimissionen i hallen. Dette vil i så fald fremgå her på hjemmesiden.

Huekast-back-aspect-ratio-318-318