Hvad vil du gerne vide noget om? Hvad kan man på Verdenslinjen? Søg for eksempel på Studieretninger Hvad leder du efter? Tast dit søgeord her

Studenterne på Randers Statsskole springer ud mandag den 19. juni til onsdag den 21. juni 2023. Studenterne kan fejres i skolegården og i kantinen/Botanisk Have, hvor alle er velkomne, og hvor studenterne “får huen på”. Der er ikke adgang på gangene foran eksamenslokalerne for forældre, andre familiemedlemmer og elever, der ikke skal til eksamen, så de elever, der stadig er til eksamen, får den fornødne ro. Onsdag den 21. juni fejres med musik og hestevogn til Rådhuspladsen med dans om “Niels Ebbesen” (kl. ca 16.15), og om aftenen er der studentermiddag i skolens hal kl. 18.30, hvor vi, traditionen tro, begynder arrangementet i Botanisk Have. Her byder rektor velkommen og lykønsker studenterne. Arrangementet slutter klokken 23.00. Der er sendt invitation til eleverne, som skal tilmelde sig via GymElev.

Fredag den 23. juni afholder skolen dimission for studenterne. Dimissionen begynder klokken 9.30 i skolens atriumgård. Skolen har udsendt en invitation til de kommende studenter, og familien har mulighed for at overvære dimissionen. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.
Dimissionen forventes at slutte klokken ca. 11.15. Vi glæder os.

Linnea-aspect-ratio-318-318