Hvad vil du gerne vide noget om? Søg her og find det, du leder efter Søg for eksempel på Studieretninger Hvad leder du efter? Tast dit søgeord her

Dette er et tilbud til elever der går i 1.x, 1.y, 1.z, 2.x, 2.y eller 2.z, som både har evner og vilje til at arbejde i dybden med emner inden for fysik og kemi. Der forudsættes et solidt fagligt standpunkt og et stort engagement.

I skoleåret 2015/2016 vil vi arbejde med raketfysik og planeten Mars, hvor vi bl.a. besøger Mars simuleringslaboratoriet på Aarhus Universitet. Derudover indvier vi skolens nye 3D printere. Traditionen tro tager sciencetalent-holdet på science camp hos Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter i Sorø (www.sciencetalenter.dk).

I skoleåret 2015/2016 har vi nedenstående tilbud:

Kemi OL

Den danske kemiolympiade er en konkurrence for gymnasieelever med interesse for kemi. Konkurrencen er inddelt i en række udtagelsesrunder og afsluttet med en international kemiolympiade.

Kontaktpersonen på Randers Statsskole er Poul Falk Dyg (pd@rs-gym.dk)

Link til Kemi OL: www.kemiolympiade.dk

Fysik OL

Fysikolympiaden er en dansk og international konkurrence for gymnasie elever i løsning af fysikopgaver.

Kontaktpersonen på Randers Statsskole er Mikael Büchler Frederiksen (mf@rs-gym.dk)

Link til Fysik OL: www.fysikolympiade.dk

Science & Technology Camp

Afholdes af fonden for entreprenørskab og er målrettet elever med en naturvidenskabelig studieretning.

Campen har en dags varighed. Eleverne vælger retning indenfor årets tema.