Hvad vil du gerne vide noget om? Hvad kan man på Verdenslinjen? Søg for eksempel på Studieretninger Hvad leder du efter? Tast dit søgeord her

Kære kommende elever og forældre 

Randers Statsskole inviterer til åbent hus og orienteringsmøde onsdag den 18. januar 2023 kl. 19.00. Elever og ansatte glæder sig til at fortælle om gymnasieliv og gymnasiehverdag på Randers Statsskole, informere om linjer og studieretninger og ikke mindst til at vise vores dejlige skole frem! 

Er du efterskoleelev må du meget gerne kontakte os for at aftale et besøg.

PROGRAM

Kl. 19.00 – 19.40: 

Vi mødes i gymnasiets hal, hvor vi i ord, billeder, musik og sang vil fortælle om det særlige ved det almene gymnasium og om gymnasiehverdagen på Randers Statsskole.

Kl. 19.40 – 21.00: 

Efter velkomsten og informationen fortsætter programmet på skolen, hvor I kan opleve aftenstemningen, tale med elever og lærere og først og fremmest stifte bekendtskab med de 9 linjer, som vi udbyder på Randers Statsskole: Klassikerlinjen, Verdenslinjen, Statslinjen, Erhvervslinjen, Sportslinjen, Geolinjen, Biolinjen, Naturvidenskabslinjen og Musiklinjen.

I festsalen på første sal vil elever, studievejledere og ledelse svare på spørgsmål om hverdagen og mulighederne i gymnasiet, grundforløb, studieretninger og valgfag. Her vil I også kunne møde vores læsevejledere og matematikvejledere, der er til rådighed for elever med særlige behov.

Hele aftenen er der elever, der vil hjælpe jer med at finde vej på skolen – kig efter de røde t-shirts med kongekronen.

Vi glæder os til at tage imod jer til en forhåbentlig informativ aften og give jer et indblik i den gymnasieform og skole, som vi meget gerne viser frem!

Venlig hilsen Randers Statsskole